Opleiding

Opleiding / Training

Wij dragen onze expertise graag over, daarom kunt u bij ons terecht voor trainingen op onder andere het gebied van MDR, ISO 13485 en risk management. Wij kunnen training bij u on site geven gespecificeerd naar uw wensen, waardoor de training goed zal aansluiten bij wat u zoekt. Verder bieden wij regelmatig trainingen aan waarvoor u kan opgeven via de aanmeld knop. Houd onze agenda in de gaten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Medical Device Regulation & ISO13485 training

Na twee zeer succesvolle edities van de MDR & QMS training 2022, gaan we nu de derde editie van de training Kwaliteit management systeem (QMS) en medische hulpmiddelen wetgeving (MDR) geven op 14 juni 2023 samen met onze partner Medace. Om er voor te zorgen dat de training interactief is zijn er beperkte plekken beschikbaar. Klik hier om je te registreren. 

MDR & QMS training voor software

Na het succes van eerdere training over MDR en QMS gaan wij nu vanuit onze ervaring met het certificeren van software onder de MDR als klasse IIa een training geven specifiek over de implicaties van de MDR en hoe het certificeringstraject werkt voor software als medisch hulpmiddel. De eerste editie van deze training vindt plaats op 18 april in Geldermalsen. Meld je nu aan voor de training via ons contact formulier.Diensten